ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА! Проводяться катехитичні навчання, заняття дитячих хорів, підготовка до 1-го Урочистого Святого Причастя в кожну п’ятницю, по групах згідно розкладу у визначених місцях. Просимо батькам приводити дітей на заняття. 1-ше Урочисте Святе Причастя – в неділю15 травня під час Недільної Служби Божої.
 УВАГА! В неділю, 8 травня в нашій парафії буде відслужено  дві Служби Божі – 9 год. ран. – Служба Божа – за парафіян, о 10 год. 30 хв. – для дітей, яку буде служити Владика Богдан Данило. Просимо батьків в День Матері для дітей знову віднайти зустріч з Спасителем у Божественній Літургії.
 Увага ! Запрошуємо усіх парафіян, прихожан і наших гостей на  Парафіяльне Свячене, яке відбудеться у Провідну Неділю 1 травня о 12 год. дня  в нашій залі. Вартість квитка $ 30. Квитки можна придбати в Олі Балешти (4404540009) та Ярини Пронів (4405208655), також  придбати в офісі церкви після Служби Божої. В програмі – виступ дітей, святковий обід. Проводитиметься продаж Великодніх Писанок.Звертаємось з проханням спекти солодке на Парафіяльне Свячене.
 Висловлюємо подяку нашим жіночкам, які спекли паски, завиванці і хліб до Великодніх свят, а також всім, хто щосереди виготовляє та продає вареники, організовує і проводить рибні обіди, щонеділі готує смачні обіди. Хай Господь Бог благословляє Вас ласками на многії і благії літа!
 

Коментування заборонене.