Оголошення -16 січня, 2022 року- Неділя перед Богоявленням

 Запрошуємо на спільну парафіяльну Святу Вечерю Щедрого вечора, яка відбудеться  у вівторок  18 січня 2022 року о 6 годині вечора.  Вартість квитка  – $30.Для дітей до 14 років– вхід вільний. Просимо Вас придбати квитки  в офісі парафії або в членів парафіяльної ради. З великим проханням звертаємось до наших жіночок спекти солодке печиво на вечерю.  

УВАГА! Сьогодні в 12 год. 15 хв. – Біблійні навчання . Запрошуємо!

 УВАГА! Шановні парафіяни, в звязку із  різким збільшенням кількості  хворих на ковід просимо усіх парафіян одягати маски як в церкві так і під час усіх парафіяльних заходів, які проводитимуться в найближчому часі в парафії. Просимо берегти своє і тих, які є біля нас,  здоровя і життя. Якщо відчуваєте признаки хвороби, будь-ласка, залишайтеся вдома.

Молебень за мир в Україні 21 січня 2022 року о 18:30 буде відслужено Молебень за мир в Україні за участю духовенства з наших місцевих парафій у катедрі Святого Йосафата. Усіх запрошуємо до молитви.

  Порядок Богослужень на Йорданський час 2022 року Божого.  
Вівторок, 18 січня – Навечір’я Богоявлення –    
10 год. ранку – Вечірня з Літургією Вас. Великого                                                     
5 год. вечора – Велике Повечір’я з Литією   Велике освяченняводи                                    
6 год. вечора – Спільна вечеря        
Середа, 19 січня – Богоявлення Господнє –                           
10 год. ранку – Архієрейська Служба Божа. Велике освячення води.   Йорданське Благословення домів отець Михайло буде здійснювати до тих родин, які подадуть особисте звернення.

Пані Олена, Маруся Малюца і John  висловлюють щиру подяку парафіяльному дитячому і церковному хору, а також парафіяльній раді і парафіянам- жертводавцям за молитву, квіти і пожертви, які вони зробили в наміренні блаженної памяті представлених Романа і Марти Малюци. А також вони звертаються до всіх з великим проханням памятати про безсмертні душі Романа і Марти, які відійшли до Господа у ваших молитвах.
Ви отримаєте лист-звернення парафії з проханням у цьому році передати Дар Любові на Коляду до офісу так як колядники не зможуть завітати до Ваших домівок.  

Коментування заборонене.