МАЛАНЧИН ВЕЧІР

Як не кажіть, а свято завжди ліпше від будня! Наші люди вже давно в цьому переконані, тому і святкують будь яке свято на найвищому рівні. Усі мають одне Різдво Христове, а ми маємо два. Весь світ зустрічає Новий Рік лише один раз, а ми – ніяк не можемо рзпрощатися зі старим, який іноді чимало насолив нам до гіркоти, два рази проводжаємо його, ніби для впевненості, щоб, чого доброго, не передумав, і не повернувся знову назад. Та й до Нового Року настільки гостинні, що також зустрічаємо двічі (це просто так, на всяк випадок, може Він перший раз не помітив).
Але, як би там не було – нам весело!
Тож і цього року, численна громада Клівленду зібралася у залі при церкві УГКЦ Покрова Пресвятої Богородиці в Пармі. Щоб додати повного калориту цій події, управа церкви з настоятелем о.Михайлом Дроздовським приклали чимало зусиль. На вечір запросили ВІА “Ватра” зі Львова, який виконував своїм неперевершеним співом Українські Колядки.
Перед початком, Владика Богдан Данило привітав усіх зі святами, поблагословив їжу і присутніх та побажав кожному Божої ласки і охорони.
Сидячи, за святково вбраними столами зі смачними українськими стравами, гості дивилися виступ дітей-танцюристів, під керівництвом Ніни та Дмитра Коваленків, та з нетерпінням чекали театру, без якого святкування Старого Нового Року було б напів-святом.
І ось, нарешті, ведуча Ольга Войтків, автор даного сценарію, який був написаний разом з нашим улюбленим поетом Володимиром Штокало, оголосила вихід на сцену артистів. Маланчин Вечір розпочався! Це чудовий розважальний виступ! Режисер Роман Бариляк зумів відобразити у цьому дійстві справжній характер нашого народу, його доброту та альтруїзм.
Ця сценка була так вміло, душевно, з високою майстерністю зіграна, що залишить гарні спогади кожному на довгі дні.
Тому ми пишаємось, що саме такими ми є – УКРАЇНЦЯМИ! Непереможеною нацією, яка з гордістю продовжує славні традиції свого Краю і Народу!

 

Alex Fedorchuk

Коментування заборонене.